HATAY / REYHANLI - Yunus Emre İlkokulu

Ock

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Abdurrahman HIDIROĞLU, Hatay Spor'un alt yapısına kabul edildi.

Okulumuzda 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Çalışmaları Yapıldı.

Okulumuzda Rehberlik Çalışmaları Devam Ediyor.

Okulumuzda Öğretmenler Günü Kutlama Programı yapıldı.

Ock

Okulumuzun Rehberlik Öğretmeni Seyit Ahmet DİNGİL ve Esra GÜLER uzun zamandır mecburen maruz kalınan internet ortamında,öğrencilerimize dikkat etmeleri gereken durumları tekrar hatırlattı.Ara tatilde gerçekleştirilen bu seminerler öğrenci ve velilerimize daha önce yaptığımız bilgilendirme toplantılarına ek olarak hatırlatmak ve e güvenliğin önemimini anımsatmak adına yapıldı.Öğrenci ve velilerimizin yapılan e güvenlik anketi sonuçlarına göre talep üzerine yapılan bilgilendirme sunumumuza katılım beklenildiği bibiydi.İlgi ve alakalarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Veli ve öğrencilerimize okulumuzun 4/D sınıf Öğretmeni Ebru Susur tarafından etwinning projeleri ve etwinning portalı tanıtıldı.Velilerimiz öğrencilerinin yaptığı çalışmaları gözlemlemefırsatı buldu.Ayrıca velilerimize okul web sitemizi tanıttık .Sık sık ziyaret edip web sitemizde yayınlanan haberleri,okulumuzca yapılan çalışmaları takip edebilecekleri hatırlatıldı.